24 Haziran 2015

Elifoğlu Nakliyat





Elifoğlu Nakliyat olarak ankara'da on yıldır hizmet vermekteyiz. Ankara evden eve nakliyat hizmeti sunan firmamız, Ankara nakliyat yanı sıra, depolama, asansörlü taşıma, kurumsal taşıma gibi hizmetler yapmaktayız. Kaliteli hizmet veren firmamız her geçen yıl kendini yenilemektedir ve çelik kasa araçlarımız ile hizmet vermekteyiz.

Eşyalarınızı güvenle emanet edeceğiniz Elifoğlu Nakliyat kusur hizmet vermektedir ve müşteri memnuniyet odaklı çalışmaktadır. Evinizdeki eşyaları itina ile ambalajlar ve uzman ekibimiz ile taşıma yapmaktayız. 

Eşyalarınıza ve evinize sizin kendi evinize değer verdiğiniz gibi değer veriyor ve müşteri odaklı çalışmamız devam ediyor. Sayısız referans ile Ankarz'da 10 yıldan beridir hizmet vermekteyiz. Sizde kaliteli taşımanın adresi Elifoğlu Nakliyat'a bekliyoruz. Elifoğlu nakliyat yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile Ankara'da hizmet vermektedir ve siz değerli müşterilerimize bir telefon kadar yakındır. Ev taşımadan önce lütfen arayınız bu sizin menfatinize olacaktır, bizimle çalışan personel ile eşyalarını kaliteli malzeme ile paketliyor ve taşıma işlemini ondan sonra gerçekleştiriyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder