30 Kasım 2015

Çok acayip

Bu ülkede düşmanız havası yaratılıyor ve insanlar bundan besleniyor, bile isteye insanlar kandırılıyor bunun suç olması lazım. Tanzimattan, meşrutiyetten bu yana bütün hainler vatansever milletçi postu giyip gezidiler. Vatanını sevenlere vatan haini damgası vuruldu çoğu da öldürüldü ve hapihanelerde öldü. Hep böyle bu dünyada da böyle kapitalizm bu kadar zeki. Zaman içerisinde tersi olduğu ortaya çıktı.
Tarihimiz böyle şeylerle dolu, bir tane insan öldürmemiş üç tane genci astık. Her hatanın suçlusu İsmet İnönü bir siyasetçide asıldı ve hatalarını konuşamıyoruz. Köy enstütülerinin neden kapantığını konuşamıyoruz. Neden Türkiye‘de kamyon ve otobüs aşırı olduğun konuşamıyoruz. Şehirden şehire uçak yok avrupa’da her yer tren ve toplu taşıma bu şekilde gerçekleşiyor. Bunları konuşalım.
Bunları sorgulayamıyoruz, Menderes döneminde amerikan arabaları vardı pazardan başka bir şey değiliz bunları konuşamıyoruz, ben kimseyi kötülemiyorum ama konuşamadığımızı eleştiriyorum. Türkiye’de olup biten her şeyin sorunlusu Chp, ondan sonra demireller, askeri cunta hepsi sağcıdır Türkiye’yi başka hiç bir şey yönetmemiştir ama. Anket için tıklayınız.

Kaynak ankara nakliyat

1 yorum:

  1. İstanbul nakliyat ve taşımacılık hizmetleri.

    www.yamacnakliyat.com web bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. nakliyeci.

    YanıtlaSil