10 Aralık 2015

Maketten konut satışı sözleşmeleri nasıl olmalı?





Tüketiciler maketten konut alırken ileri de bir mağduriyet yaşayacaklarsa aslına ilk başta yaşarlar ama daha sonra meydana çıkmaktadır. Sözleşmenin tamamına bakılmalı ve eksik bir bilgi var ise bunları mutlaka belirtmelidir. Kişi sözleşmenin ekine alınacak kapı markasına kadar her şeyi sözleşmenin ekine koydurmak lazımdır. Ev aldıysanız ve sorunsuz bir taşıma istiyorsanız ankara nakliyat firmasını seçebilirsiniz. Nakliyat ankara sektöründe 15 yıllık deneyimi ile Ankara'da hizmet vermekteyiz.

Sözleşme aşamasından önce bu işi daha önce yapmış uzman bir avukat ile konut alma aşamasından sonuna kadar avukata sormak ve bilgi almak çok önemlidir. Maketten konut satış sözleşmelerine baktığımızda görüyoruz ki tüketiciler çeşitli sorunlar yaşamaktadır. 

Tüketici maketten konut alırken dikkat etmeli çünkü bir ev almak için tüketici yıllarını vererek para biriktiriyor ve bu paranın boşa gitmesini istemez. Kanunları iyi bilmekte sizin hata yapmanızı önler ve hata yapmak için kanunu bilmiyorsanız bir avukata danışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder