26 Haziran 2015

Narsistlik dedikleri






Çocuklar kimin hayatını yaşıyor ve neden eksik bir yapı geliştiriyorlar. Çocuğun yerine üniversite tercihi yapmak yanlıştır. Çocuk eninde sonunda şunu anlar annem babam kendini tatmin etmek için beni kullanmış derler.


Kendilik gelişmeye başlamış çocuğu koşullu sevmek ne kadar yanlıştır ne kadar yanlıştır koşullu sevmek daha doğrusu o çocuk sevmeyi bilmiyor. 

Zamanında buna ihtiyaç var iki yaşında koşulsuz sevilmeye ihtiyaç var. Ama bunun ileriki yaşlarda derinleşmesi ya da uzatılması çocuktaki benlik yapısının yerleşmesine neden olunuyor. Bu kişilerin en önemli özelliği sevemez ve bağ kuramazlar.

https://www.radyodinle.online/

24 Haziran 2015

Elifoğlu Nakliyat





Elifoğlu Nakliyat olarak ankara'da on yıldır hizmet vermekteyiz. Ankara evden eve nakliyat hizmeti sunan firmamız, Ankara nakliyat yanı sıra, depolama, asansörlü taşıma, kurumsal taşıma gibi hizmetler yapmaktayız. Kaliteli hizmet veren firmamız her geçen yıl kendini yenilemektedir ve çelik kasa araçlarımız ile hizmet vermekteyiz.

Eşyalarınızı güvenle emanet edeceğiniz Elifoğlu Nakliyat kusur hizmet vermektedir ve müşteri memnuniyet odaklı çalışmaktadır. Evinizdeki eşyaları itina ile ambalajlar ve uzman ekibimiz ile taşıma yapmaktayız. 

Eşyalarınıza ve evinize sizin kendi evinize değer verdiğiniz gibi değer veriyor ve müşteri odaklı çalışmamız devam ediyor. Sayısız referans ile Ankarz'da 10 yıldan beridir hizmet vermekteyiz. Sizde kaliteli taşımanın adresi Elifoğlu Nakliyat'a bekliyoruz. Elifoğlu nakliyat yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile Ankara'da hizmet vermektedir ve siz değerli müşterilerimize bir telefon kadar yakındır. Ev taşımadan önce lütfen arayınız bu sizin menfatinize olacaktır, bizimle çalışan personel ile eşyalarını kaliteli malzeme ile paketliyor ve taşıma işlemini ondan sonra gerçekleştiriyoruz. 

20 Haziran 2015

İnsanı diğer canlılardan ayıran özellikler




Hayat yolunda ilerliyoruz ve bizi davranışlarımız etkiliyor. İnsan niye varım diye soran tek varlıktı ve diğer canlılarda yoktur. Karıncanın bin sene ki evi aynı olmasına rağmen insanların evleri farklıdır ve insan devamlı kendini geliştirmektedir.

Zaman algılaması diye bir şey de var insan dışında kimse zamanı umursamaz. Bir de ölümü bilme meselesi var. Bütün bunlar insanı diğer canlılardan ayırır bundan dolayı insan faklıdır ve özgür iradesi vardır.

İnsan beynine neyi kodlarsa öyle olur ve öyle yaşar. İnsan güzel görmeli ve güzel bakmalı ki  başına öyle güzel şeyler gelmeli bir de insan an da mutlu olmamalı genel olarak mutlu olunmalıdır. İnsanın hayatında bir gün mutlu olmak yetmiyor toplum mutluluğa bakılır insanda mutlu olduğu bilmek için.

19 Haziran 2015

Merhamet nedir





Toplumun artık beslemeyeceği yaşlıları eskimolarda buzun ortasına bırakıyorlar ve ya donuyor, ya da hayvanlar öldürüyorlar. Merhamet aşılanmalı ve yardımseverlik, paylaşma, dayanışma gibi düşünceler ve davranışlar bize sarmalı.

Doğuştan insanın insan türüne karşı merhamet dürtüsü ile doğmuyor merhamete insan yatkındır. Merhamet iyi işlenirse güzel insanlar olur merhamet iyi işlemezse de savaş olur. Eğer eğitimin parçası merhametsiz ise merhameti sen veremezsin. 











17 Haziran 2015

takım çalışması



İşler yolunda giderken tek bir lider ile yönetilir şu an hiyagarşik düzende yer almış yöneticiler var ama sorun olduğu zaman liderlik becerisinde sahip motivasyon gücü yüksek ve bir vizyonu olan kişilerin varlığı çok önemlidir.

Türkiye krizler ülkesidir. ekonomik anlamda krizler vardır. Tam rekabet sürecindeyiz tüm ürünler ve fiyatlar bir birine benziyor bu süreçte proje bazlı liderlere ihtiyaç var. 

İş dünyasın işler zor ve karışık bir de toplumlara uyarlanmış bir sistem var Türk toplumda imece var iken dış dünyada yoktur. İmece bir anlamda grup oluşturmaktır. 

Ev arsa alırken dikkat



Arsa yatırımı yapmadan önce iyice düşünmek lazım zira arsa yüzünden ya çok zengin olursun ya da çok fakir olursun bunun ortası yok. Eğer alacağın arsaya bir proje yapmadılar ve ileride de yapmayacaklarsa hayal kurmaya gerek yoktur. Ankara'da buraya gelecekler buralar değerlenecek diye arsa alınmaz ilk önce oralara bir araştırma yapılır daha sonra arsa alınır ankara evden eve nakliyat ve ankara nakliyat gibi işlere baktığımızdan tutunda bütün sistemi iyi değerlendirmek ve ona göre hareket etmek gereklidir.

Alınacak arsaya baktığımızda herhangi bir problem var mı diye hem tapudan bilgi hem de belediyenden alınacak arsanın durumuna bakması hatta alınacak arsa doğru mu yani proje ile tapu bir birini tutuyor mu bir de nerede çalışacağınız çok önemli artık zaman ve para bir birini kovalıyor.