10 Mart 2016

Bir insan neden şöhret olmak ister?



Birinin yaptığı eylemi hafife alarak bir şeye gelemeyiz. Bizim dikkatimizi çeken bir şey var ise o zaman bizim içinde olduğumuz bir durum vardır. Sanatta bu şekildedir sanat eğer insanlardan bahsediyorsa işte o zaman kalıcı olmayı başarmıştır.

Sanatçı romanını kaybettiğinde ve ya sinemacı filmini kaybettiğinde çocuğunu kaybetmiş gibi üzülür çünkü bir şey üretmek kolay bir iş değildir. Edebiyatçılar bir şey ürettikten sonra bir iki yıl bir şey üretemezler çünkü depresyona girerler ve doğal olarak tek başlarına kalıyorlar. Şarkıcılar da ise hayat süper, bir sürü para kazanıyorlar, en güzel arabalara biniyorlar ama alkol kullanıyor ve uyuşturucu kullanıyorlar. Uyuşturucu kullananlar yaşlı değildir çünkü uyuşturucu sizi yaşlandırmadan öldürür. Çok ilginçtir ki insan öleceğini bile bile uyuşturucu kullanıyor. 20 yaşında başka bir hayata geçince insanlar şöhret sayesinde bocalıyor.

Şöhreti kaldıramayan insanlar kendisini içkiye ve uyuşturucuya vuruyor. Şöhretli insanlar savaştıkları için o hayatta savaşmaktan yoruluyorlar. Bu yeteneğim var olur diye olmuyor insan çalışmak ve çabalamak zorundadırlar.

https://www.nbilgi.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder