1 Nisan 2016

Korkuları Yenme ve Duygulara Bahar Temizliği





Korkular ile yüzleşip onu kendimizden uzaklaşabiliriz. Korktuğumuzda en kötü ne olabilir ki? diyelim ki şiir yazdınız ve yayınladınız beğenmediklerinde daha ne olabilir ki? yavaş yavaş harekete geçmek ve korku ile baş etmek insanı güven verir. Ya korkuyu yok edeceğiz ya da o da bizi. Öfke kontrolü nasıl sağlanır diyerek bu düşüncenin gerçekleşmeyeceğine yeniliyorsanız yanlış yapıyorsunuzdur. 



Kendinize zaman ayırın yaşam ile aranıza giren duygu ve düşünceleri yok edin. Gönül evimizdeki bu olumsuz düşünceleri olumsuz kirleri hep birlikte temizlemek için gayret edin ve bahar temizliğine gönlünüzde ve beyninizde başlayın. Düşünceler sizi kanser yapabilir öyle düzelen bir cilt kanseri de değil sizi yok edecek bir kansere yakalanırsınız ve bu da düşünce ile başlamaktadır, ilk önce düşüncenizi değiştirin.

Düşündüğümüzde bir şeylere bağlı yaşamak zordur biz kötü düşüncelere bağlı yaşıyoruz ve hastalanıyoruz. Endişe bazen hayat da kurtarır bir yılan bizi öldürecek diye yanına yaklaşmıyoruz bu doğru bir endişedir. Ama bir yere gidiyim gezeyim başıma bir şey gelir diyorsanız işte o zaman endişe sizin için kötü bir şey olmuştur. Yaygın anksiyete bozukluğuna sahip insanlar var. Endişe denilen şey anksiyedir, kişinin olayları sanki her an kötü bir şey olacak diye düşünen bir duygudur.

Kaynak Sanal Ülke









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder