31 Mayıs 2016

Gençlere Evlilik Tavsiyeleri


Eşyalara bağlanmayın. Ama bu nimetler kavga sebebi olması, şu alınması bu alınmadı diye yuva yıkılmasın. Çanakkale'de dibe vurmuş bir ekonomi var ama evlilikler gram kımıldamıyor. Madde bir yere kadardır önemli olan evliliğin karakteridir. 

Yaradılış amacını bilmekte evlilikleri güzel yapar. Sabır noktasında Allah için sabreden kişiler yapılan kötülükle iyilik olarak bana dönecektir diye kişi kazananlardan olacaktır. Yaradılış amacını fark eden bir kişi ister kadın ister erkek bu şekilde yaparsa üslubunu bozamaz. Bu temeli oturtturan sonra iç dizaynı revize edebilir. Evlilikte karşı taraflı birbirini tamamlama çok önemlidir, balın faydaları gibi evlilikte de kişiler birbirine faydalı olmak zorundadır ve bu bir mecburiyettir.

Evlilik kıyafet giymek, gelinliğini nereden aldınız, sana saat aldılar ile mı diye gidiyor bir sene sonra güm. Evlilikten önce en azından kitap okumak ve idrak edici olmak ve eşlere sabırlı davranmayı öğretecek bir alt yapı hazırlanması çok önemlidir. Çocukluktan itibaren anne ve babalar bu konuda çok etkin. Eğer anne ve babalar bu konuda çok iyi bir eğitim vermediyse o hal gençlere de yansıyor. Evin sistre cilası, mutfağın kalitesinden önce evliliğe hazır bireylerin hayata bakışı çok önemlidir. 

Diğer yazı nakliyat ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder