28 Kasım 2015

Yeni evli çiftlere tavsiyeler

Nikah masasına oturuldu ve evet dendi bundan sonra hayat başlıyor ve bazı insanların tavsiyelere ihtiyaç vardır. Evlilikten sonra neden kavgalar ediyoruz bunları söyleyeceğiz. Evlilikler şirketler gibidit ve insanlar tanışır tanıştıktan sonra boğuşma aşamasına geçilir, kişilerin ben tarafları devreye girer. O aşamayı atlatanlar ve buluşmaya başlar artık ortak hedefte buluşuabilmek başlar. Kavgaya dönüşmeyen herşey önemlidir, mutlu ve başarılı evliliklere bakıldığında birlikte eğlenmek değil birlikte sorunların üstesinden gelmek insanları mutlu ve devamlı kılıyor.

Allah evliliğinizin içerisine bir sorun getirdiyse biriniz bir şeyleri ikaz ediyordur gelen sorunlara bunları bakmak lazım. Biz sorunlarm geldiğinden karşı taraftan geldiğini zannediyor ve ego yapıyorsak sıkıntı başlmaya başlar. 


Kaden aşırı ev değiştiriyorsa bilin ki kadında bir sorun vardır ve erkek o olaya el atmak lazımdır. Evlilikte popüler kültürde heyecan bitti deniliyor, arkadaşlıkta bazen heyecan çoğalık ve azalır heyecan bir uyuşturucu değildir, bunun içn fikir ve proje üretmek gereklidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder