27 Ekim 2019

CİNLER KİMLERE NEDEN MUSALLAT OLUYORLAR?

Günümüzde bebeklere genç kızlara, lohusa dönemindekiler ve yanlız yaşayan kişilere musallat olurler. Bedensel özürlü ve zekası az olan kişilere musallat olurlar. İslami tarzda yaşantısı olmayanlara cinler musallat olurlar. Evde çok resim heykel biblo var ise sıkıntı var demektir.

Peygamber efendimiz kediyi evin içerisinde değil ama evin dışında beslemeştir. Sağlık açısında da doğru değildir. Cinler kişiye geldiyse kişi şu şekilde hissedebiliyor. Daha çok anahatları ile cinler aşırı dalgınlık, unutkanlık, geleceğa ait ümitsizlik, yalnız kaldığı zaman yanında birisi var gibi olması, banyoda yıkanırken gözünü kapatamama ana maddeleri ama bunları yaşayan herkes cinlere yakalanmış demek değildir. Bunu iyi tahlil etmek gerekmektedir. Her dalgınlık agresiflik evlenememe, sık sık nişan atma gibi davranışlar sergileyen kişilere cinler musallat etmiş olabilirler.

Büyü cinler ile yapılan bir olay değildir simya olayları ile büyü yapılmaktadır. Bu varlıkların yanlışlıkla üstüne bastığımızda rahatsız olup bize musallat olabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder